Слушай на своето мобилно устройство:

Меню приложения
 • Пъстра културна програма в Севлиево през юни
  ОБЩИНА СЕВЛИЕВО

  Събитие

  Пъстра културна програма в Севлиево през юни

  Международния фотосалон „Дивото“, концерт „Бродуей ще полудее“, пътуващ кинофестивал, празникът Еньовден и редица други събития е подготвила през юни Община Севлиево.

  В началото на месеца, на 2 юни от 11:45 ч севлиевци и гостите на града са поканени да дойдат на пл. Свобода за поклонение по повод деня на Христо Ботев и загиналите за свободата на България.

  На 5 юни в Народно читалище „Развитие-1870“ от 18:00 ч. ще се проведе годишния концерт на Детската школа по изкуствата към читалището.

  На следващия ден от 18:30 ч. любимият на поколения българи изпълнител Веселин Маринов ще зарадва севлиевци и гостите на града със свой концерт. Той ще се състои в Дома на културата „Мара Белчева“.

  На 10 юни от 17:30 ч в Градската художествена галерия „Асен и Илия Пейкови“ ще бъде открита изложбата с акварели на художника Иван Додов.

  Десетото издание на Международния фото салон „Дивото“ пък ще се проведе на 18 юни от 17:30 ч. в ГХГ „Асен и Илия Пейкови“. Същият ден, но в Дом на културата „Мара Белчева“ ще се състои концертът на Плевенската филхармония „Бродуей ще полудее“. Началният час на концерта е 19:00 ч, а билети за него се продават на касите в Дома на културата.

  В периода 19 – 22 юни в Севлиево ще гостува пътуващият кино фестивал „Филмирай“, а организаторите му са подготвили специална програма тази година.

  Акцент в програмата ще бъдат и националните празници. На 24 юни по стара традиция в АВК „Дандолови къщи“ ще се проведе празникът Еньовден. Предвижда се програмата във възрожденския комплекс да започне в 10:30 ч.

  На 26 юни Драматичния театър от Хасково ще представи на севлиевска сцена спектакъла „Помощ!!! Не мога да плувам!“. Представлението ще бъде от 18:30 ч. в ДК „Мара Белчева“.

  На следващия ден – 27 юни в ГХГ „Асен и Илия Пейкови“ от 17:30 ч ще се проведе юбилейната изложба-живопис на художника Красимира Кирилова.

  Севлиево ще си припомни и за голямото наводнение, сполетяло града преди 80 г. Това ще се случи чрез изложба с картини, която ще бъде отворена на 28 юни от 17:30 ч в Хаджистояновото училище в града.

  Място: Севлиево Дата: 1-31-06-2019 Час: 0000


  Обявил: ОБЩИНА СЕВЛИЕВО

 • МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ''ХИПОКРЕНА'' СЕ ПРЕМЕСТИ В НОВА СГРАДА
  МЦ ''ХИПОКРЕНА''

  Събитие

  МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ''ХИПОКРЕНА'' СЕ ПРЕМЕСТИ В НОВА СГРАДА

  МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ''ХИПОКРЕНА'' СЕ ПРЕМЕСТИ В НОВА СГРАДА. СЕВЛИЕВО, УЛ.Н.ПЕТКОВ 70А, БЛОК ''СТИЛ'', ДО КАФЕ ''СТИЛ''.

  Място: СЕВЛИЕВО, УЛ.Н.ПЕТКОВ 70А, БЛОК ''СТИЛ'', ДО КАФЕ ''СТИЛ' Дата: 15-05-2019 Час: 0000


  Обявил: МЦ ''ХИПОКРЕНА''

85 години създаваме заедно - Идеал Стандарт - Видима АД
Рокфест Хоталич

Времето

Sevlievci.com - Бъди информиран